Ik ben Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, in 1951 geboren in Den Haag, en woon sinds 1980 in Barneveld.

Ik fotografeer vanuit mijn hart, en probeer zoveel mogelijk de natuurlijke kleur en emotie vast te leggen op beeld, zonder flits en met mooi licht.

Ik fotografeer momenteel (2019) met 2 camera's: Een systeemcamera Nikon Z6 met diverse lenzen (portretlens, achromatische macrolens, Tamron 300 mm tele/macrolens. En een compactcamera Nikon P900 met 83x zoom - er zit een speciale maanstand op en oa een vogelstand die ik veel gebruik. 

Fotograferen heb ik van mijn reeds lang overleden (1961) vader ( kijk voor een impressie van zijn foto's bij "Tribute") in mijn bloed meegekregen en is al jaren mijn grote passie. Vooral de natuur is mijn grote inspiratiebron. Daar ben ik dan ook veel te vinden met mijn camera.

Ik heb nog een andere website (www.devrijevlinder.nl) waar u mijn andere passies kunt vinden: kunstzinnige coaching, creatieve workshops, schilderkunst en meer fotografie en ook op Facebook ben ik te vinden, kijk hiervoor bij de "interessante links" in de kantlijn, waar u de linken ervan kunt vinden.