Ik ben Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, in 1951 geboren in Den Haag, en woon sinds 1980 in Barneveld.

Ik fotografeer vanuit mijn hart, en probeer zoveel mogelijk de natuurlijke kleur en emotie vast te leggen op beeld, zonder flits en met mooi licht.

Ik fotografeer met 2 camera's: Een systeemcamera Nikon Z6 met diverse lenzen (portretlens, achromatische macrolens, Tamron 300 mm tele/macrolens  en een super telelens van Sigma) En een compactcamera Nikon P900 met 83x zoom - er zit een speciale maanstand op en oa een vogelstand die ik veel gebruik. 

Fotograferen heb ik van mijn reeds lang overleden (1961) vader ( kijk voor een impressie van zijn foto's bij "Tribute") in mijn bloed meegekregen en is al jaren mijn grote passie. Vooral de natuur is mijn grote inspiratiebron. Daar ben ik dan ook veel te vinden met mijn camera.

Ik heb nog  andere websites (www.devrijevlinder.nl - deze verdwijnt eind 2021 en mijn vernieuwde website https://vrijevlinderencausticartcoachingen.com/https://vrijevlinderencausticartcoachingen.com/)  waar je mijn andere passies kunt vinden: encaustic & art coaching® , kunstzinnige coaching, creatieve workshops, schilderkunst, stoneart en meer fotografie en ook op Facebook en MeWe ben ik te vinden, kijk hiervoor bij de "interessante links" in de kantlijn, waar je de linken ervan kunt vinden.

https://www.facebook.com/ineke.meijboombaggermanvanhouweninge/

https://mewe.com/i/inekemeijboom-bvh

Op de foto zie je mij met een van mijn opdrachten voor mijn laatste opleiding: encaustic&art coaching®: Krachtdier.